Få feedback på dine online projekter

Hvis du mangler konstruktiv feedback på dit seneste online projekt, er der hjælp at hente hos StartUpLift.com. Jeg har endnu ikke selv afprøvet deres service, men det ser rigtig interessant ud.

Sådan fungerer StartUpLift:

  • Du tilmelder din nye startup (website).
  • Herefter kan du vælge, hvordan du ønsker at belønne brugere, som giver brugbar feedback.
  • Dit site eksponeres på StartUpLift.com og brugerne kan kommentere på det. Faktisk kan du selv vælge, hvilke områder af dit site, du ønsker input til.
  • Du afslutter med at vælge hvilke brugere, der skal belønnes for bedste feedback.

Du kan vælge deres gratis version, som dog ikke giver garanti for feedback. Alternativt kan du betale imellem 35-80 dollars, afhængigt af hvor meget feedback du ønsker.

De garanterer faktisk, at dit site bliver liggende hos dem for evigt – også efter at der ikke længere gives feedback. Så alene det backlink du får, kan være alle 35 dollars værd.

Herunder kan du se feedback, som andre projekter har modtaget:

Et alternativ til StartUpLift.com er canadiske FeedBackRoulette.com, som også giver mulighed for at få konstruktiv kritik af dit website.

Sådan fungerer FeedBackRoulette:

  • Du opretter en konto og kommenterer andre tilmeldte websites. Du får “Feedback Points” for dine input, som til gengæld giver dig mulighed for at få feedback på dit eget website.
  • Samtidig giver andre brugere feedback på dit site.
  • Du rater den feedback dit website har fået, og andre brugere rater den feedback, du har givet deres websites. Systemet matcher user ratings, så brugerne får nogenlunde den samme kvalitet af feedback, som de selv har givet.

Giv gerne feedback på mit rejsesite med billige rejser, som ligger på rejsespion.dk.