Venstre skyder valget i gang på nettet

Det tyder på, at partiet Venstre for alvor gør sig klar til valgkamp – og det skal til dels foregå på nettet. I skrivende stund dominerer Lars Løkke Rasmussen forsiden af både bt.dk og eb.dk i form at store vinkelbanner kampagner.

 

Det ser også ud til, at Venstre gerne vil gøre sig gældende på de sociale platforme. Banneret har henvisninger til partiets profiler på både Facebook, Twitter og YouTube. For at det skal lykkes, skal disse kanaler tages seriøst og partiet skal deltage aktivt. Det ser ikke helt ud til at være tilfældet. I hvert tilfælde ikke hvad angår de to sidstnævnte.

Venstre på Twitter
Okay – Venstres seneste tweet er i skrivende stund kun 25 minutter gammelt. Det er et link til partiet egen hjemmeside, hvor der ligger en video tilsvarende den, der kan afspilles via bannerkampagnen. Det næste tweet ligger mere end halvanden måned tilbage!

Venstre på YouTube
Nogenlunde samme scenarie gør sig gældende for Venstres YouTube kanal. Her ligger den samme friske video uploadet den 29. december. Ellers er det 2 uger siden, at der sidst er sket noget.

Der er efter min mening lidt at arbejde med, men mon ikke Venstre kommer efter det, nu da valgkampen tilsyneladende for alvor er skudt i gang på nettet?

Se videoen med Lars Løkke Rasmussen herunder: